OpenVZ 7: CentOS 8 + Grafikus felület + Távoli Asztal

A mai napon elkészült az OpenVZ 7 VPS-hez a Grafikus felület + Távoli Asztali kapcsolat telepítési leírásom.A leírás a Tudásbázis menüpont alatt a VPS kategóriában fog megjelenni rendelés és regisztráció után.Ez az egyik nagy hiányosságát orvosolja ennek a virtualizációnak.Remélem, hogy sokak kedvét meghoztam a ... Több... »

14th Feb 2020
Már a CentOS 8.1 is elérhető az OpenVZ 7-en!

A mai napon elérhetővé tettem az OpenVZ 7 virtualizáción a CentOS 8.1 operációs rendszer sablont.Nem rajtam múlt a késlekedés, hanem a csomagforrás hiányos volt és egy fontos csomagot nem tettel elérhetővé.Ezt a napokban úgy észleltem, hogy pótolták és most már a sablon készítés gördülékenyen ment.Remélem nem fog ... Több... »

20th Jan 2020
KVM ISO és OpenVZ 7 template újdonságok

Az OpenVZ 7 és KVM VPS-ek esetén is frissült az OS felhozatal.OpenVZ 7 (Virtouzzo) :- Debian 10KVM esetén:- Debian 10- Windows Server 2019  (180 napos próbaverzió)- FreeBSD 11.3 és 12.0- ClearOS- Arch Linux 2019.07.01.- Mikrotik 6.44.5- NethServer- vyOS- pfSense 2.4.4- OpenSuSe Tumbleweed & Leap- FreePBX 201904- VitalPBX (jobb mint a ... Több... »

16th Aug 2019
Új OpenVZ 7-es szervert állítottam csatasorba!

Tisztelt leendő és jelenlegi Ügyfelek!
Új HP szervert üzemeltem be az OpenVZ 7 VPS alá, így most újra rendelhetővé vált!
Az új szerver a jelenlegi szerver erőforrásaival megegyezik, talán csak a processzora egy hajszálnyival erősebb.
Rendeljétek és használjátok egészséggel!

5th Jún 2019
OpenVZ 7 karbantartás

Tisztelt Ügyfelek,

Mai napok (2019.04.18.) egy gyors karbantartást tartottam az OpenVZ 7-es szerveren.
Elég nagy az érdeklődés a szolgáltatás iránt, ezért a szerverben a szabad memória sokkal hamarabb elfogyott, mint ahogy ezt vártam volna.
Ezért most dupláztam a szerver memóriáját.

Üdv,
RackooNet - Barta Tibor

18th Ápr 2019
Google reCAPTCHA invisible

A rendszert átállítottam a Google reCAPTCHA invisible-re, ezzel is egyszerűsítve a belépési, rendelési folyamatot.Akinek esetleg nem működik a belépés, rendelés vagy domain keresés az a böngészőben az alábbi billentyűzet kombinációval tudja üríteni a cache-t: Ctrl+F5Akinek ez sem segít az írjon nyugodtan emailt és ... Több... »

12th Márc 2019
CPU bővítés 3.3Ghz-re

Tisztelt Ügyfelek, VPS-eket üzemeltető szervereimben a CPU-kat 2.4Ghz-ről 3.3Ghz-re cseréltem, ezáltal jelentősen növelve a magonkénti teljesítményt!Azt hiszem, hogy a 15 perces leállás minden perce megérte ezért a teljesítmény növekedésért. :)A jövőben minden szervert megpróbálok hasonló magas órajelű processzorral ... Több... »

11th Júl 2018
Partner program aktiválva

Tisztelt Ügyfelek, Partner programot aktiváltam a rendszerben, így lehetőség nyílik pénzt keresni azzal, hogy a szolgáltatásaimat ajánlod másoknak. Jelenlegi jutalékok: - VPS esetén: 10% - Webtárhely esetén: 10%  A pénzt csak és kizárólag hivatalos számla ellenében tudom kifizetni.A számlát az ügyfél fiók ... Több... »

12th Jún 2018
DDOS védelem aktiválva

Tisztelt Ügyfelek, Az összes szolgáltatásom előtt egy tűzfal szerver helyezkedik el, ami minden ügyfelem védelmét szolgálja.Most kezdtem el beállítani a DDOS védelmet benne.Elvileg a már beállított szabályoknak a normál működésben nem lenne szabad fennakadást okoznia.Aki még is tapasztal bármilyen hálózati problémát, ... Több... »

10th Jún 2018
Automatikus számlázás aktiválva!

Mai napon aktiváltam az automata számlázó modult a rendszerben.
Teszt üzemben már 1 hónapja működött és apróbb hibák javításra kerültek.
Aki esetleg most az éles üzem alatt tapasztal hibát az kérem, hogy haladéktalanul jelezze ezt felém!

25th Ápr 2018

Powered by WHMCompleteSolution