OpenVZ 7 karbantartás, javítás. KÉSZ!

Az OpenVZ 7 frissítéssel jött BUG megborította kicsit a rendet.Kb. 1 napos melóval sikerült rájönnöm a probléma gyökereire.És sikeresen javítottam is. További fejlemény:A szerverekkel töltött üresjárati időben a szervereket Performance módba kapcsoltam, így sokkal nagyobb mértékben hajlandó az órajelet magasan járatni ... Több... »

22nd Júl 2020
OpenVZ 7 - CPU bővítés!

A mai napon egy gyors karbantartás alatt az OpenVZ 7-es szerverekben, a CPU-kat magasabb órajelűre cseréltem!
A régi CPU órajele 2.4 és 2.5Ghz volt.
Az új CPU-k alapórajele 3.06Ghz, turbó órajele 3.46Ghz!

8th Jún 2020
OpenVZ 7 karbantartás

OpenVZ 7 frissítési hiba miatt egy másik szerverre migráltam minden érintett ügyfelet.Sajnos a rendszer fejlesztői sem tudták több nap alatt sem megoldani a problémát és arra jöttem rá, hogy egy frissen telepített rendszer jól működik, így ezt a faék egyszerű utat választottam ahelyett, hogy még napokig várjak a ... Több... »

16th Máj 2020
Új DOS / DDOS védelmi beállítást kapott a tűzfal szerver!

Az új beállításnak hála a védelem sokkal gyorsabb, pontosabb és szélesebb körű lett.A védelem most már nem korlátozódik speciális portokra, protokollokra, hanem gyakorlatilag mindent véd, miközben semmit sem korlátoz fixen.A beállítás finomhangolása az elkövetkező napokban, hetekben a tapasztalatok és visszajelzések ... Több... »

25th Feb 2020
OpenVZ 7: CentOS 8 + Grafikus felület + Távoli Asztal

A mai napon elkészült az OpenVZ 7 VPS-hez a Grafikus felület + Távoli Asztali kapcsolat telepítési leírásom.A leírás a Tudásbázis menüpont alatt a VPS kategóriában fog megjelenni rendelés és regisztráció után.Ez az egyik nagy hiányosságát orvosolja ennek a virtualizációnak.Remélem, hogy sokak kedvét meghoztam a ... Több... »

14th Feb 2020
Már a CentOS 8.1 is elérhető az OpenVZ 7-en!

A mai napon elérhetővé tettem az OpenVZ 7 virtualizáción a CentOS 8.1 operációs rendszer sablont.Nem rajtam múlt a késlekedés, hanem a csomagforrás hiányos volt és egy fontos csomagot nem tettel elérhetővé.Ezt a napokban úgy észleltem, hogy pótolták és most már a sablon készítés gördülékenyen ment.Remélem nem fog ... Több... »

20th Jan 2020
KVM ISO és OpenVZ 7 template újdonságok

Az OpenVZ 7 és KVM VPS-ek esetén is frissült az OS felhozatal.OpenVZ 7 (Virtouzzo) :- Debian 10KVM esetén:- Debian 10- Windows Server 2019  (180 napos próbaverzió)- FreeBSD 11.3 és 12.0- ClearOS- Arch Linux 2019.07.01.- Mikrotik 6.44.5- NethServer- vyOS- pfSense 2.4.4- OpenSuSe Tumbleweed & Leap- FreePBX 201904- VitalPBX (jobb mint a ... Több... »

16th Aug 2019
Új OpenVZ 7-es szervert állítottam csatasorba!

Tisztelt leendő és jelenlegi Ügyfelek!
Új HP szervert üzemeltem be az OpenVZ 7 VPS alá, így most újra rendelhetővé vált!
Az új szerver a jelenlegi szerver erőforrásaival megegyezik, talán csak a processzora egy hajszálnyival erősebb.
Rendeljétek és használjátok egészséggel!

5th Jún 2019
OpenVZ 7 karbantartás

Tisztelt Ügyfelek,

Mai napok (2019.04.18.) egy gyors karbantartást tartottam az OpenVZ 7-es szerveren.
Elég nagy az érdeklődés a szolgáltatás iránt, ezért a szerverben a szabad memória sokkal hamarabb elfogyott, mint ahogy ezt vártam volna.
Ezért most dupláztam a szerver memóriáját.

Üdv,
RackooNet - Barta Tibor

18th Ápr 2019
Google reCAPTCHA invisible

A rendszert átállítottam a Google reCAPTCHA invisible-re, ezzel is egyszerűsítve a belépési, rendelési folyamatot.Akinek esetleg nem működik a belépés, rendelés vagy domain keresés az a böngészőben az alábbi billentyűzet kombinációval tudja üríteni a cache-t: Ctrl+F5Akinek ez sem segít az írjon nyugodtan emailt és ... Több... »

12th Márc 2019

Powered by WHMCompleteSolution